Відкриті змагання з рафтингу “Гори, скелі, два весла”

0.511.522.533.544.555.00 (Голосів: 1)

байдарки21 жовтня, в неділю, у Сколівському районі пройдуть мультиспортивні змагання, які складатимуться з таких етапів: рафтинг по Стрию на надувних байдарках (13 км), дюльферний спуск зі скелі (50 м), біг та орієнтування (5 км).

Збір учасників змагань проходить на території готелю "Соняшник", с. Верхнє Синьовидне, до 10:00.

Умови участі Змагання командні. До участі допускаються усі охочі, яким виповнилося 18 років. На змаганнях будуть представленні такі етапи: рафтинг (сплав на надувній байдарці) «Спринт» та «Довга гонка», скелелазання “Дюльферний спуск”, легкоатлетична “біг у Розгірче”. Переможець буде визначатися за загальним витраченим часом на всіх етапах змагань. Усі учасники виступатимуть в одній категорії. Для участі необхідно зареєструвати команду (2 особи) на сайті та сплатити 105 грн організаційного збору. Реєстрація команд проходить у розділі "бронювання". Призовий фонд складає 3500 грн, 2000 грн - за перше місце, 1000 грн за друге та 500 грн за третє. Час замірюється у точці старту (роздільний старт, що 5 хвилин) та відсікається на фініші після повернення з скельного монастиря у Розгірче.

Положення змагань Комбіновані змагання “Гори, скелі, два весла” р. Стрий (далі – “Змагання”) – некомерційні командні водно-пішохідно- скелелазьні змагання, які мають на меті:
  • популяризацію здорового способу життя та активного відпочинку;
  • популяризацію рафтингу як нового, динамічного і цікавого виду спорту;
  • популяризація багатоворства серед спортсменів, мандрівників та шануальників активного відпочинку;
  • популяризацію сплавів і активного відпочинку на природі;
  • популяризацію туристично привабливих місць: скелі в с. Тишівниця та печерного монастиря в с. Розгірче;
  • підвищення екологічної культури громадян України через залучення до тих видів активного відпочинку, які не завдають шкоди довкіллю.
Спорядження Організатори забезпечують учасників двомісними надувними байдарками (байдарка, весло), спорядженням для спуску на мотузці (дюльферна траса, карабіни, дюльфер) засобами індивідуальної безпеки (шолом, жилет, страхувальна система з вусами). Додатково можна можна орендувати гідрокостюм (100 грн).